Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: M.L.B.

11. 11. 2017. 09:33 >> 09:09
16

ZBOG ISTRAGE

Dodik: Prisluškuju me

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je da ga prisluškuju bezbjednosne službe BiH, te da je nalog da se "stavi na mjere" izdat na osnovu zahtjeva tužilaštva u Sarajevu, zbog istrage koju su pokrenuli, ali da mu nije poznato kakve.

Dodik je naveo da je dobio obavještenje od suda u Sarajevu da se protiv njega preduzimaju mjere prisluškivanja, te istakao da je on najprogonjeniji čovjek u BiH.

"To nije ništa novo, jer znam da moje razgovore prati bar deset agencija. Međutim, ovde je riječ o tome da neki sud BiH prisluškuje predsjednika Republike i to je problematično", rekao je Dodik za "Večernje novosti" .

Dodik je rekao da ne zna zašto je sud poslao obavještenje o tome, ali pretpostavlja da su se bojali da ne sazna na drugi način i da se to pretvori u veliki problem.

"Ovako mogu da kažu - eto, obavijestili smo vas", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније