Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

18. 11. 2017. 20:54 >> 20:22
4

VUČIĆ PREDLOŽIO

Bez vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić predložio je danas Glavnom odboru (GO) stranke da se u martu sljedeće godine ne ide na vanredne parlamentartne izbore, već samo na redovne izbore u gradu Beogradu.


"Možda to nije u interesu SNS-a, ali sam lično uvjeren da je u najvećem interesu Srbije, a naš posao je da služimo Srbiji pa tek onda našoj stranci", rekao je Vučić na sjednici Glavnog odbora SNS.

On je rekao da je na Predsjedništvu stranke koje je zasjedalo prije Glavnog odbora, većina bila za to da budu održani i vanredni parlamentarni izbori, ali da je njegov predlog da se ide samo na beogradske.

"Moj predlog je da idemo na redovne gradske izbore, a na parlamentarne kada im dođe red", rekao je Vučić.

On je naveo da u kampanji za gradske izbore treba da govore i da se hvale rezultatima rada na koje je ponosan i napomenuo da nije strašno ako ne pobijede i ako časno izgube.

"Ako i izgubimo nije strašno, problem nije pasti nego kada ne ustaneš poslije pada", kazao je Vučić.

Prema njegovim riječima, ideja da se ide na vanredne izbore su podstaknute stranačkim razlozima i manjim dijelom državnim razlozima.

"Ako bi u martu imali parlamentarne i beogradske izbore onda bismo 2020. imali sve izbore zajedno i četiri godine mira za rad, da se uradi još mnoštvo teških i važnih stvari", rekao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније