Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

19. 11. 2017. 10:59 >> 10:32
8

AMERIČKI KONGRESMEN

"SAD će uvijek podržavati Kosovo"

Američki kongresmen Eliot Engel izjavio je danas da će Sjedinjene Američke Države uvijek podržavati Kosovo.


On je tokom posjete koaliciji nevladinih organizacija "Demokratija na djelu" (DNV) koja sa 1.200 posmatrača nadgleda izbore za gradonačelnike 19 opština na Kosovu i lokalne izbore u opštini Parteš, kazao da mu je zadovoljstvo da je u posjeti slobodnom i nezavisnom Kosovu i da vidi kako se odvijaju slobodni i demokratski izbori.

"Prije mnogo decenija rekao sam da će Kosovo biti slobodna i nezavisna zamlja i evo gdje smo. Danas smo u slobodnom nezavisnom i demokratskom Kosovu i ja sam ponosan što sam ovde sa mojim prijateljima. Ponosan sam na posebno i specijalno partnerstvo koje ima Kosovo sa SAD", kazao je kongresmen Engel.

Dodao je da će SAD uvijek biti uz Kosovo i da će ga podržavati, što će činiti i on lično.

Engel je posjetio i Centralnu izbornu komisiju gdje ga je predsjednica CIK-a Valjdete Daka informisala o pripremama i dosadašnjem toku izbora za gradonačelnike 19 opština na Kosovu.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније