Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavio: B.V. ]

25. 11. 2017. 10:32 >> 10:01

RASPISANI OGLASI

Vojska Srbije prodaje kasarne, stanove...

Republička direkcija za imovinu Republike Srbije objavila je oglas za prodaju nepokretnosti koje nijesu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije.

 

U oglasu koji je objavljen 24. novembra, na prodaju su ponuđene kasarne, skladišta, stanovi i druge nepokretnosti u Beogadu, Nišu, Požarevcu, Somboru, Zrenjaninu i Beloj Crkvi.

Vojni kompleks "Lečilište Avala" šest objekata ukupne površine 677,91 metara kvadratnih sa zemljištem ponudjen je po početnoj cijeni od 732.749,99 eura.

U Beogradu je ponuđeno na prodaju više poslovnih lokala i dva stana u Mišarskoj ulici, jedan od 20 kvadrata po cijeni od 27.461 eura i drugi od 28 kvadrata koji je procijenjen na 38.445 eura.

Vojni kompleks u Ulici Voje Dulića 2, Klub Vojske u Požarevcu, površine 1.592 metara kvadratnih na parceli od gotovo devet ari ponuđen je na prodaju po početnoj cijeni od 1.578.636 eura.

Nekadašnji Klub JNA i Klub vojske u Požarevcu je pod zaštitom države. Vojsci je ustupljen na korišćenje 1955. godine.

Ponudjeno je skladište PG u Nišu "Medoševac", sa osam objekata ukupne površine 791,53 metara kavadratnih i zemljištem ukupne površine 39.594 metara kvadratnih, po ukupnoj početnoj kupoprodajnoj cijeni u iznosu od 1.782.621 eura.

Prodaje se i vojni kompleks "Šikara" vježbalište u Somboru po cijeni od 61.937 eura, vojni kompleks u Zrenjaninu i vojni kompleks i Klub vojske Srbije u Beloj Crkvi po kupoprodajnoj cijeni od 384.493 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније