Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

19. 12. 2017. 16:58   >>  16:28

SLOVENIJA I HRVATSKA

Uhapšeno 11 osoba zbog prevare s klađenjem

Policija je u Sloveniji i Hrvatskoj uhapsila međunarodnu kriminalnu grupu, umiješanu u koruptivne aktivnosti u sportu, nelegalno klađenje i u pokušaje namještanja fudbalskih utakmica u nekoliko zemalja, ukljkučujući Srbiju, Makedoniju i Češku, saopštio je danas Europol.

 

Na različitim lokacijama u Sloveniji i Hrvatskoj izvršen je pretres 13 kuća i 15 vozila, prilikom kojeg je uhapšeno 11 osoba, naveo je Europol.

"Mreža je stvorila ilegalnu internet platformu u cilju prenošenja velikih opklada na najveće azijske kladionice", saopštila je evropska policija.

Europol navodi da je istraga počela marta 2017. godine, kada je slovenačka policija "shvatila da je organizovana kriminalna grupa pokrenula različite sajtove u sklopu ilegalne internet platforme, namijenjene klađenju na namještene sportske događaje u više evropskih zemalja".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније