Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ Beta ]

26. 12. 2017. 17:17 >> 16:45
1

"HUMANITARNA AKCIJA"

Haradinaju donijeto 200 kravata

Inicijatori "humanitarne akcije" pomoći Ramušu Haradinaju okačili su danas ispred zgrade Vlade 200 kravata za premijera Kosova.

U intervjuu za prištinske medije Haradinaj je prethodno povećanje plate na 2.950 eura obrazložio potrebom kupovine košulja i kravata koje su mu potrebne za obavljanje funkcije premijera.

Inicijator akcije Kuštrim Mehmeti je rekao da opravdanje premijera za povećanje plate predstavlja uvredu za građane Kosova.

"Zbog toga neka slobodno smanji platu jer smo mi obezbijedili kravate za 300 dana", kazao je Mehmeti.

Mehmeti je takođe rekao da Kosovo nema potrebe za velikim brojem zamjenika ministara.

U Vladu Kosova su do sada imenovana 72 zamjenika ministara ili u prosjeku 3,5 zamjenika za svako ministarstvo. U nekim ministarstvima, kao spoljnih poslova, ima i do šest zamjenika ministara.

Poslije nekoliko sati kravate i košulje su uklonjene s ograde Vlade Kosova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније