Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

01. 01. 2018. 18:22 >> 17:49
25

VULIN SMATRA

"Snažna Vojska Srbije je garant mira"

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocijenio je danas da je Vojska Srbije (VS) spremna i sposobna da ispuni svaki zadatak, dodajući da snažna VS nije garant samo mira u zemlji, već i u čitavom regionu i u Evropi.


Vulin je tokom obilaska Operativnog centra sistema odbrane u beogradskoj kasarni "Banjica 2" putem video linka primio izvještaje iz operativnih centara Kopnene vojske, Komande za obuku i Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane u kojima se navodi da je stanje u zemlji redovno, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Izvještaje su putem video linka podnijeli i predstavnici iz mirovnih misija Vojske Srbije u Libanu, Kipru i Centralnoafričkoj Republici koji su Vulina obavijestili da je stanje redovno, da vojnici izvršavaju zadatke i da su svi pripadnici Ministarstva odbrane i VS u mirovnim misijama bezbjedni.

Govoreći o unapredenju materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Vulin je rekao da će svim pripadnicima bezbjednosnog sektora plate biti povećane od danas za deset odsto.

"Materijalni položaj se unapređuje kroz povećane plate i dnevnice, uvođenje solidarne pomoći a unaprijediće se i kroz masovnu stambenu izgradnju, ali i više i važnije čak od poboljšanja našeg materijalnog položaja, jeste povećanje ugleda i odnosa čitavog naroda i svih struktura prema Vojsci Srbije", dodao je ministar.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније