Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

12. 01. 2018. 20:35   >>  20:03 3

PRISTUPANJE EU

Han: Dijalog s Kosovom ključan za Srbiju

Evropski komesar za proširenje Johanes Han izjavio je večeras da je s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem imao "dobar sastanak" i naveo da su nastavak reformi u oblasti vladavine prava i dijalog s Kosovom ključni u procesu pristupanja Srbije Evropskoj uniji.

 "Imao sam dobar sastanak s predsjednikom Vučićem, razgovarali smo procesu pristupanja Srbije i o strategiji proširenja. Dalje reforme u oblasti vladavine prava i dijalog sa Kosovom su ključni", naveo je Han na Tviteru.

Han je naveo da "unutrašnji dijalog o Kosovu pokazuje liderstvo i hrabrost onih koji danas brinu o sjutrašnjoj boljoj budućnosti Srbije i njenog naroda".

Vučić je na sastanku u vili Bokeljka rekao da će Srbija učiniti sve da pruži puni doprinos očuvanju mira i stabilnosti u regionu, saopštio je kabinet predsjednika Srbije.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније