Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic, Objavio: I. P. ]

16. 01. 2018. 12:06 >> 11:34
2

DODIR OCIJENIO

Ubistvo Ivanovića udar na stabilnost Srbije

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik istakao je da je ubistvo lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića zločinački čin koji predstavlja klasični udar na stabilnost Srbije i sjevernog dijela Kosova.

 

"Taj zločinački čin predstavlja klasični udar na stabilnost Srbije i sjevernog dijela Kosova, na zalaganje rukovodstva Srbije koje je dalo svoj nemjerljivi doprinos na teškom poslu izgradnje mira i povjerenja među ljudima na Kosmetu", rekao je Dodik, navodi se u saopštenju iz kabineta predsjednika RS.

Dodik je izrazio punu podršku institucijama Srbije u pronalasku onih koji stoje iza ovog ubistva i njihovom kažnjavanju, kao i sprečavanju očiglednog pokušaja pravljenja haosa na Kosovu i pokušaju destabilizacije Srbije.

Predsjednik Srpske je konstatovao da je mučko ubistvo Olivera Ivanovića šokiralo i neprijatno iznenadilo sve građane RS.

Dodik je u ime građana Srpske i lično ime izrazio najdublje saučešće porodici Olivera Ivanovića.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније