Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R.

17. 01. 2018. 16:49   >>  16:15 4

ZA VIKEND

Vučiću odobrena posjeta Kosovu

Predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću odobrena je posjeta Kosovu, objavio je Radio Slobodna Evropa, a prenosi N1.

Jetljir Zuberaj, šef kabineta kosovskog ministra spoljnih poslova i zamjenika premijera Bedžeta Pacolija, potvrdio je za taj radio da je Aleksandru Vučiću odobren zahtjev da posjeti Kosovo.

"Na osnovu zahtjeva koji je predsjednik Srbije podnio institucijama Republike Kosova o posjeti Kosovu, mi smo mu izdali dozvolu i očekujemo da će se ponašati dobro i poštovati pravila dozvole tokom boravka u Republici Kosovo", rekao je Zuberaj.

Vučić je podnio zahtjev da posjeti Kosovo u subotu i nedjelju, 20. i 21. januara.

Iz Vučićevog kabineta u utorak je saopšteno da će Vučić prvo posjetiti Mitrovicu, Gračanicu i Laplje Selo "kako bi bio i razgovarao sa Srbima na Kosovu i Metohiji".

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније