Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

06. 02. 2018. 12:02   >>  12:02 7

PORUKA VULINA

Zaustavljanje velike Albanije da počne s Kosova

Ministar odbrane Srbije, Aleksandar Vulin, izjavio je u Beogradu da proces zaustavljanja "velike Albanije" mora da počne na Kosovu.

On je na okruglom stolu u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu, rekao da Srbija ne smije da dozvoli da se "velika Albanija" stvara na njenim granicama i da njene granice određuju drugi.

Vulin je rekao da se mora priznati da se ne traži rješenje i ne pregovora sa Prištinom, nego sa Tiranom. 

"Albanski faktor na Balkanu nije nasumičan, ne živi u više država, on je jedinstven, podređen i sa vrlo jasnim idejama i pravcima i ne može se zamisliti različito djelovanje predstavnika albanske zajednice ma gdje živjeli na Balkanu", rekao je Vulin.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније