Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

10. 02. 2018. 15:25 >> 15:24
3

DEDA SMATRA

Vlada Haradinaja neće dočekati kraj godine

Poslanik kosovske skupštine iz redova Alternative za Kosovo Iljir Deda ocijenio je da vlada premijera Ramuša Haradinaja neće dočekati kraj ove godine.

On je istakao i da će se u tom slučaju na Kosovo ići na prevremene parlamentarne izbore.

RTK na srpskom jeziku prenosi da je Deda ovo kazao u intervjuu za prištinski list "Zeri", u kome je dodao i da od formiranja pa sve do sada vlada nije uradila njedan dobar posao. 

Navodi se da je Deda, uprkos kritikama prištinskih vlasti na adresu Brisela da Strategija Evropske komisije za proširenje EU favorizuje Srbiju, iznio drugačije mišljenje, ocjenjujući da "ova strategija zahtijeva definisanje granice sa Srbijom i obavezujući sporazum za normalizaciju odnosa". 

Poslanik Alternative za Kosovo je takođe govorio o demarkaciji granice sa Crnom Gorom, i rekao da, ako ta tema ne dobije pozitivan epilog ovog mjeseca, onda treba zaboraviti na liberalizaciju viza najmanje do 2020. godine.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније