Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

21. 03. 2018. 11:49 >> 11:49

APOSTOLOVA SAOPŠTILA

Ratifikacijom Kosovo pokazuje da je kredibilan partner

Šefica kancelarije Evropske unije na Kosovu, Natalija Apostolova izjavila je danas da postoje velike šanse da kosovska skupština danas ratifikuje sporazum o demarkaciji granične linije Kosova sa Crnom Gorom i ocijenila da njegovo usvajanje pokazuje da je Kosovo kredibilan partner.

"Ovo je prvi međunarodni sporazum koji Kosovo treba da ratifikuje kako bi se pokazalo kao kredibilni partner i istovremeno je jedan od dva preostala uslova za liberalizaciju viza", kazala je Apostolova poslije sastanka ambasadora zemalja članica EU sa predsjednikom kosovskog parlamenta, Kadrijem Veseljijem.

Prema njenim riječima na sastanku se razgovaralo u detaljima aktivnosti Skupštine Kosova tokom aprila kada treba da bude objavljen izvještaj o Kosovu.

Jutros u 9 sati predsjednik Skupštine Kosova, Kadri Veselji sastao se sa ambasadorima zemalja Evropske unije akreditovanim na Kosovu i šeficom kancelarije EU Natalijom Apostolovom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније