Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1, Objavila: J.B.Č. ]

22. 03. 2018. 08:32 >> 08:28
7

SRBIJA PREDLAŽE

Putin i Tramp da se sastanu u Beogradu

Ministar spoljnih poslova Ivica Daćić izjavio je da Srbija predlaže da se susret predsjednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Donalda Trampa, održi u Beogradu.

"Srbija kao vojno neutralna zemlja ima spoljnopolitički kapacitet da zajedno ugosti predsednika Ruske Federacije i Sjedinjenih Američkih Država. To bi bila i najveća potvrda politike koju vodimo kao država", rekao je Dačić za Sputnjik.

Tramp je juče pozvao telefonom Putina da mu čestita pobjedu na izborima i potom rekao da želi da se sastane s Putinom "u ne tako dalekoj budućnosti", dok je Kremlj saopštio da je u razgovoru "posebna pažnja posvećena razmatranju pitanja mogućeg bilateralnog sastanka".

Portparolka Bijele kuće, Sara Sanders rekla je posle toga novinarima da "zasad nema specifičnih planova" za sastanak dvojice predsjednika.

Dačić je rekao da je "Beograd potpuno spreman da bude domaćin jednog takvog susreta koji ima planetarni značaj".

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније