Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

05. 04. 2018. 11:58 >> 11:53
3

OD SREĆE

Dobio na lutriji pa danima nije spavao

Hrvatski džekpot "težak" nešto više od deset miliona kuna (1.3 miliona eura) "otišao" je u Slavoniju, a srećni dobitnik kazao je da danima nije spavao.

"U trenutku spoznaje kako te sreća pogodila i kako si osvojio više od 10 miliona kuna, osjećaš se zbunjeno. Nije mi bilo lako, danima nijesam spavao, a osjećaj je čudan - velika sreća, no istovremeno i briga", rekao je srećni dobitnik, prenosi hrvatski Jutarnji list.

List prenosi kako je dobitnik rekao da nemaju posebnih želja, i da žele da nastave da žive kao i do sada.

"U istom mjestu, s istim prijateljima da dijelimo radosti i brige. I sada, nakon što je proteklo nekoliko dana, supruga i ja još nemamo nikakav plan što ćemo učiniti s dobitkom", rekao je uzbuđeni dobitnik iz Slavonije.

Riječ je o vjernom igraču, kako sam navodi, gotovo svih igara Hrvatske Lutrije.

Nema "svoje" prodajno mjesto, uplaćuje gdje i kada stigne, no kaže kako ima "svoje" brojeve. 

"Trenutno za dobitak znaju samo supruga i uža porodica. Nadam se da će tako i ostati, iako nijesam siguran kako se s vremenom neće otkriti da sam baš ja onaj veliki dobitnik na Lotu. Da bismo ih zaštitili, djeci nijesmo rekli. Nijesam očekivao ovakav dobitak i uvjeren sam da će promjene, koje će sigurno nastupiti, biti nabolje. I dalje igram; igrao sam iz zabave, a iz istog razloga nastaviću i dalje", kazao je srećni dobitnik.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније