Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ N1 ]

09. 04. 2018. 18:26 >> 18:35
1

88 UBODA NOŽEM

Ubio trudnu djevojku, osuđen na 30 godina

David Komšić (19) iz Kiseljaka, koji je 22. februara prošle godine u Zagrebu sa 88 udaraca nožem ubio bivšu devojku Kristinu Krupljan, nepravosnažno je osuđen na 30 godina zatvora.

Sudija je rekla da je "kriv za ubistvo Kristine Krupljan u namjeri da je usmrti".

U optužnici podignutoj u junu, a potvrđenoj u oktobru prošle godine, Komšić se tereti da je 22. februara oko 21,30 u Zagrebu, na izuzetno brutalan način usmrtio bivšu devojku nakon što su se vratili iz večernjeg izlaska, a znajući da je ona u novoj ljubavnoj vezi i da je trudna, te da želi da prekine emotivnu vezu s njim.

I dok tužilaštvo smatra da je Komšić djevojku ubio iz osvete i ljubomore na posebno okrutan način, njegov advokat Veljko Miljević tvrdi da je Komšić bio neuračunljiv i u stanju "dugotrajne patnje".

Komšić je i ranije bio osuđen zbog izazivanja saobraćajne nesreće na Sveticama u aprilu 2016. kada je autom usmrtio pješaka koji je prelazio cestu.

Krajem prošle godine optužen je i zbog sumnje da je Kristini Krpljan, zajedno sa svojim prijateljima, u novembru 2016. presreo put automobilom, vikao na nju, vrijeđao je i oštetio joj automobil.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније