Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B. [ Beta/B92 ]

16. 04. 2018. 12:49 >> 12:42
2

GRAFITI U MITROVICI

Tri mjeseca od ubistva Ivanovića

Prošlo je tri mjeseca od ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića.

U Kosovskoj Mitrovici su na nekim zgradama osvanuli grafiti sa likom Ivanovića, kao neka vrsta opomene tužilaštvu koje još nema osumnjičenog za njegovo ubistvo.

Grafiti su osvanuli i u Prištini, Nišu, Kruševcu, Kraljevu.

Ivanović je ubijen 16. januara ispred sjedišta svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Sahranjen je u Beogradu, a krivci još nijesu pronađeni.

Građanska inicijativa SDP takođe je podsjetila da je prošlo tri mjeseca od ubistva njihovog lidera Olivera Ivanovića, kao i da istraga još nije dala nikakve rezultate.

Oni su saopštili da svakodnevno pitaju nadležne "ko je ubio Olivera Ivanovića, ali da odgovora nema, i da nema ni osumnjičenih, ni pritvorenih".

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније