Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 07. 2013. 10:03   >>  10:03 1

NA SLOBODI

Mišković pozdravio fotoreportere

Biznismen Miroslav Mišković, koji je juče pušten iz pritvora, danas je prvi put viđen u javnosti.

 

On je, piše Blic, izašao u susret brojnim fotoreporterima koji su ga čekali ispred firme, i na kratko ih pozdravio.

Mišković je, inače, juče izašao iz Okružnog zatvora.

Sud je naveo da je naredbu za puštanje Miškovića iz pritvora izdao nakon što je danas primljen dokaz da je novčani iznos na ime jemstva, u iznosu od 12 milione eura u dinarskoj protivvrijednosti položen u depozit suda.

Mišković je, takođe, morao da preda i svoj pasoš i da se obaveže da neće napuštati zemlju.

Poslije šest mjeseci istrage, tužilaštvo je u maju podiglo optužnicu protiv njih trojice i još osam osumnjičenih za nezakonito izvlačenje i prisvajanja finansijskih sredstava i imovine iz više preduzeća za puteve u periodu od 2005. do 2010. godine.

Tužilaštvo sumnja da su na taj način oštetili putarska preduzeća za 16,95 milijardi dinara, a budžet Srbije za 472 miliona dinara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније