Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

17. 05. 2018. 23:14 >> 23:07
12

SKUPŠTINA KOSOVA

Prizren istorijski glavni grad

Kosovska skupština usvojila je danas Zakon o glavnom gradu Kosova - Prištini, dok je Prizren proglasila istorijskim glavnim gradom.

Skupština nije prihvatila zahtev predsednika Kosova Hašima Tačija da još jednom razmotri i ukine član 34 Zakona o trgovačkim društvima, čime će on nakon objavljivanja u Službenom listu Kosova stupiti na snagu.

Istovremeno parlament je u prvom glasanju u načelu usvojio zakon kojim se priznaje radni staž Albancima zaposlenim u obrazovanju od 1991. do 1999. 

Skupština je usvojila zakon o zaštiti potrošača i nacionalni program ostvarivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju za period 2018-2022.

Skupština je razmotrila i godišnji izveštaj Kancelarije regulatora energije za 2017.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније