Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 05. 2018. 21:30 >> 21:20
5

META FUDBALERI IZRAELA

Osuđeni za pripremu napada na meču u Skadru

Osnovni sud u Prištini danas je proglasio krivima i osudio na višegodišnje kazne osmoricu optuženih za pripremu terorističkog napada na utakmici Albanija - Izrael u Skadru 12. novembra 2016. godine, dok je jednom izrečena novčana kazna.

Na kaznu zatvora od 10 godina osudjen je Visar Ibiši, Burim Istrefin osuđen je na tri godine, Leutrim Vojvoda na pet godina, Fljamur Gaši na pet godina, Kenan Pljakaj na 18 mjeseci, Arton Ahmeti na 18 mjeseci, Ljuljzim Gaši na šest godina, Ljeutrim Musliu na tri godine i šest mjeseci, dok je Besart Peci kažnjen novčanom kaznom od 2.500 eura.

Oni su optuženi da su se odazvali pozivu takozvanog komandanta Albanaca ISIS-a Ljavdimu Muhađeriju za teroristički napad na fudbalere i navijače Izraela tokom utakmice koja je odigrana u Skadru.

Akcija je preduprijeđena zahvaljujući informacijama koje je albanskim i izraelskim službama bezbjednosti dostavila Kosovska obavještajna agencija.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније