Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

28. 05. 2018. 08:12   >>  08:36 8

HODŽAJ SAOPŠTIO

"Odgovor o ubistvu Ivanovića se krije u Beogradu"

Odgovor o ubistvu Olivera Ivanovića krije se Beogradu, izjavio je zamjenik premijera Kosova, Enver Hodžaj.

"Ubistvo Ivanovića ima korijene u destruktivnoj politici Srbije i odgovor o ubistvu se krije u Beogradu", napisao je Hodžaj na tviteru, odgovarajući tako na izjave ministra unutrašnjih poslova Srbije, Nebojše Stefanovića.

Potpredsjednik vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, izjavio je danas da je Srbija zainteresovana da se riješi ubistvo Olivera Ivanovića, ali da ne vidi i spremnost prištinskih vlasti.

Stefanović je ukazao da nema razmjene podataka u vezi sa time i apelovao na Euleks da se ozbiljnije uključi u rješavanje tog slučaja.

Hodžaj je optužio institucije Srbije da odbijaju saradnju u istrazi ubistva Ivanovića i da to čine namjerno da bi se pokrila istina i omela pravda.

Ivanović je ubijen 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, ispred prostorija GI SDP. Nepoznata osoba ispalila je u njega šest metaka. Ubijen je s leđa, u prije podnevnim satima. U istrazi nema pomaka.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније