Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B. [ Beta ]

02. 06. 2018. 13:50 >> 13:42
2

NOVI PAZAR

Uhapšen zbog prijetnji Vučiću, Stefanoviću i Šešelju

Novopazarska policija uhapsila je rano jutros A.R. (28) iz tog grada zbog sumnje da je uputio prijetnje ubistvom predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i narodnom poslaniku Vojislavu Šešelju, saznaje radio Sto plus.

Prema nezvaničnim saznanjima, A.R. je tokom noći pozvao policiju u Beogradu i zaprijetio da će ubiti Vučića, Stefanovića i Šešelja, nakon čega su oni obavijestili Policijsku upravu u Novom Pazaru.

Nekoliko sati nakon toga, novopazarska policija je uhapsila A.R. i pretresla njegovu porodičnu kuću u naselju Hadžet, ali tom prilikom nije pronašla nikakvo oružje.

Uhapšeni A.R. je na saslušanju negirao da je uputio prijetnje Vučiću, Stefanoviću i Šešelju, braneći se da je tokom poziva izrazio nezadovoljstvo odnosom državnog vrha prema Novom Pazaru i žiteljima tog grada.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, A.R. je određen pritvor do 48 sati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније