Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

08. 06. 2018. 14:29   >>  14:26 1

MESIĆ SAOPŠTIO

Moram razmisliti o kandidaturi protiv Kolinde

Bivši predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio za RTL da bi morao da razmisli da li bi se kandidovao protiv sadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

"Više njih se spominje. Spominju čak i mene. Ja mogu, ustvari biti, jer je došlo do promjene ustava u mom mandatu. Moram razmisliti da li bih se prihvatio toga, ali ne razmišljam o tome baš ozbiljno", kazao je Mesić.

Mesić, međutim, nije htio da komentariše rad sadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, kao ni njen sukob sa premijerom Andrejom Plenkovićem.

"Upravo zato što Ustav tačno definiše odnose nema ni jednog razloga za ovo prepucavanje do kog dolazi sad. Više se ovde radi o ličnim interesima i pozicioniranju. Predsjednica radi na svojoj promociji da bi osvojila drugi mandat", tvrdi Mesić.

"Ovde se radi i o tome da se ukloni Plenković i vlada jer je postao smetnja ultrakonzervativnim snagama. Predsjednica i o tome mora ozbiljno razmisliti", rekao je Mesić, prenosi Index.hr.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније