Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 07. 2013. 19:05 >> 19:05
2

SA PUTINOM

Nikolić: Imamo punu podršku Rusije

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, koji je još jednom potvrdio punu podršku zvanične Moskve nastojanjima Srbije da završi poslove koje je započela.

"Sa predsjednikom Putinom sam razgovarao o svim pitanjima. Ni jedno pitanje nije otvoreno - sva se realizuju, neka sporije, neka brže, ali mi imamo potpuno podršku i saglasnost Rusije da završimo posao koji smo započeli, ne samo u pregovorima sa insitucijama iz Prištine, već i na reformama u društvu", kazao je Nikolić, koji je sa Putinom razgovarao u Kijevu, gdje su obojica prisustvovali obiljeležavanju 1025. godišnjice od kako je Rusija primila hrišćanstvo.

Nikolić je naveo da je sa Putinom razgovarao o svim pitanjima vezanim za odnose Rusije i Srbije i istakao da Srbija ima punu podršku te zemlje.

"Očigledno je da je ruska strana zainteresovana da Srbija uspje, pošto je Rusija ogromni partner Srbije", dodao je on.

Upitan kada će Putin posjetiti Beograd, Nikolić je rekao da će početak radova na izgradnji dijela gasovoda Južni tok označiti i trenutak za posjetu ruskog predsjednika.


Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније