Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

17. 06. 2018. 12:30 >> 12:26
4

SRBIJA

U pucnjavi ranjen policajac i tri mladića

Nišlija I.P. (32) ranjen je i uhapšen, nakon što je upucao u noge policajca i radnika obezbjeđenja jednog lokala u tom gradu, a lakše je povriješen i jedan od gostiju.

Policajac M.M. (31) i radnik obezbjedjenja (30) koji su ranjeni u centru Niša, operisani su danas i oporavljaju se na Klinici za ortopediju, rekli su u Kliničkom centru u Nišu.

U toj ustanovi agenciji Beta rečeno je da će tokom prepodneva na Klinici za ortopediju biti operisan i I.P. (32) koji je pucao na radnika obezbjedjenja i policajca.

"Sva trojica imaju teške povrede nogu, ali nijedan od njih nije životno ugrožen", istakli su u niškom Kliničkom centru.

Ljekari niškog Kliničkog centra noćas su ambulantno zbrinuli muškarca (31) koji je u pucnjavi zadobio lakšu povredu ruke. On je poslije ukazane pomoći pušten na kućno lečenje.

Pucnjava ispred kafića na centralnom gradskom trgu u Nišu dogodila se jutros u 2.45 poslije svađe I. P. i dvojice mladića koji su bili sa njim u društvu sa radnicima obezbjeđenja kafića, nakon čega su njih trojica izbačeni iz lokala.

Osumnjičeni I. P. se ubrzo vratio sa automatskom puškom iz koje je ispalio više hitaca u pravcu radnika obezbjeđenja koji se nalazio ispred kafića, a pored njega lakše je ranio i jednog gosta.

I.P. je ranio i policajca koji je pokušao da ga savlada, a uspjela su da ga razoružaju druga dva policajaca iz patrole, pri čemu su morali da upotrijebe oružje i rane ga u nogu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom I.P. određeno je zadržavanje do 48 časova, a tereti se za teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Policija intenzivno traga za dvojicom muškaraca koji su bili u društvu osumnjičenog.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније