Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 07. 2013. 19:11   >>  19:11

REKONSTRUKCIJA VLADE

Dinkić ostaje ministar finansija

Na sjednici Predsjedništva Ujedinjenih regiona Srbije odlučeno je da ta stranka Ministarstvo privrede prepusti naprednjacima, a da Mlađan Dinkić ostane ministar finansija.

"Prihvatamo podjelu odgovornosti u Ministarstvu finansija i privrede, i prijedlog naših koalicionih partnera da se izvrši razdvajanje ova dva resora. Juče sam razgovarao sa Vučićem i Dačićem i dogovorili smo se da nastavim da vodim Ministarstvo finansija, a da odgovornost za vođenje resora privrede preuzme neko od kadrova SNS. Ko god to da bude moći će da računa na moju punu podršku", izjavio je predsjednik URS-a Mlađan Dinkić.

On se zahvalio Aleksandru Vučiću i Ivici Dačiću na izuzetno korektnoj saradnji u proteklih godinu dana.

Dinkić je rekao da ko god to bio ministar privrede imaće njegovu punu podršku.

URS podržava težnju koalicionih partnera da se ekonomska situacija popravi. U saopštenju se navodi da je URS spreman da razgovara i o personalnim promjenama.

"URS je spreman na personalne promjene svojih ministara", navodi se u saopštenju poslije sjednice Predsjedništva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније