Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ Mina ]

08. 07. 2018. 17:15 >> 17:00
32

VUČIĆ OCIJENIO

Slanje oficira na Kosovo nije prijateljski čin

Slanje oficira Vojske Crne Gore na Kosovo nije prijateljski čin, ocijenio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je rekao da je crnogorski premijer Duško Marković prilikom posjete Beogradu kazao da Crna Gora razumije koliko je Kosovo bolno i teško pitanje za Srbiju, i da će se odnositi prema njemu sa posebnom pažnjom, uzimajući u obzir i interese Srbije.

„Nijesu nas pitali. Oni su suverena država, mogu to, ali znaju kakav je naš stav po pitanju Kosova i Metohije. To što će oni nešto tako značajno da rade, jedan, dva ili tri njih, to je bezveze, to ničemu ne služi, osim da oni ispune zadatak koji su dobili od NATO-a", rekao je Vučić, prenosi Tanjug.

Prema njegovim riječima, to nije prijateljski gest prema Srbiji.

"Naprijed, momci, vi radite svoj posao. Mi znamo da to nije naročito prijateljski gest prema Srbiji. Mi ćemo svoj posao da radimo, i to je to“, kazao je Vučić.

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније