Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

22. 07. 2018. 15:21   >>  15:07 3

VUČIĆ PORUČIO

"Imamo operativna saznanja o ubistvu Ivanovića"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da državni organi Srbije po prvi put imaju određena operativna saznanja o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

"Možda smo na malenom tragu nečeg ozbiljnog, prvi put imamo neka operativna saznanja, iako nam nije omogućeno da vodimo istragu na bilo koji način. Do sada smo dobili preko 50 tragova koji nemaju logike i smisla, ovo je prvi put da ima neke logike i smisla, a da li je to tačno, provjerićemo", kazao je Vučić novinarima poslije obilaska radova na rekonstrukciji beogradskog Urgentnog centra.

On je kazao da je uvjeren da će izvršioci tog zločina biti pronađeni, iako do toga, kako je rekao, nekada prođu mjeseci pa i godine.

Komentarišući navode kosovskih medija da su osobe koje su nedavno uhapšene na toj teritoriji zbog sumnje da su plaćene ubice, povezane sa Bezbjednosno-informativnom agencijom (BIA), Vučić je rekao da je Srbija raspisala potjernicu za nekim od tih osoba zbog izvršenja najtežih krivičnih djela.

"Neke smo ranije hapsili, a jedno od tih lica tražimo zbog ubistva", kazao je Vučić navodeći da nije riječ o ubistvu Olivera Ivanovića.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније