Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 07. 2018. 23:25 >> 23:10
2

TADIĆ TVRDI

"Vučić ispunjava što ja nijesam htio"

Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić poručio je da Aleksandar Vučić pokazuje da su mu, kako je kazao, patološke laži i borba protiv političkih protivnika iznad interesa te zemlje.

On je dodao da Vučić iznosi laži kako bi opravdao svoju kosovsku politiku koja sve vrijeme direktno vodi ka predaji svih interesa Srbije na Kosovu.

"I od mene su lideri velikih sila koje su podržavale nezavisnost Kosova uvijek tražili da tu nezavisnost prihvatim kao svršen čin i da optužim bivšu vlast za takav ishod. To nikada nijesam uradio, ne samo zato što bi to bilo nečasno i nedržavničko ponašanje, već i jer mi je cilj bio da se borim za interese Srbije, a ne za međunarodni aplauz, ili ostanak na vlasti po svaku cijenu", rekao je Tadić.

Bivši predsjednik je dodao da je zato odbio i zahtjev kancelarke Njemačke Angele Merkel za ukidanjem srpskih institucija na sjeveru Kosova, što je Vučić sve prihvatio i uz to se hvali kako ga Merkel prima po nekoliko puta godišnje.

"Svakako ga ne prima zbog njegove genijalnosti, oštroumnosti ili mirotvorstva, jer ne posjeduje nijednu od tih osobina, budući da je agresivni i patološki lažov. Prima ga jer pristaje na sve njene zahtjeve, a Vučić se još time i hvali, nazivajući svoju servilnost promijenjenom slikom Srbije u svijetu", naveo je Tadić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније