Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 07. 2018. 21:34 >> 21:29
6

SIN RANJEN

Ubijen poznati beogradski advokat

Poznati beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57) ubijen je u pucnjavi oko 19.30 sati na Novom Beogradu, pred ulazom u zgradu u kojoj je živio.

Ognjanović je, između ostalog, bio i pravni zastupnik svih članova porodice Bojović. Bio je u pravnom timu Luke Bojovića, kao i jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom.

U pucnjavi je ranjen njegov sin.

"Čula sam više pucnjeva i istrčali smo da vidimo šta se dešava. To nam je komšija iz prizemlja, danas smo ga vidjeli. Ima i malu bebu", ispričala je uznemirena komšinica.

Policija je odmah poslije pucnjave počela potjeru za napadačima, pa je proglašena akcija "Vihor" tokom koje se zaustavljaju i pretresaju sva sumnjiva vozila i prolaznici.

Ognjanović je bio jedan od advokata odbrane na suđenju u Crnoj Gori za ubistvo policijskog inspektora Slavoljuba Šćekića.

(N1)

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније