Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

02. 08. 2018. 16:25   >>  18:38 27

VULIN PORUČIO

"Srbija će čuvati svoje nebo sama"

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je nebo nad tom zemljom slobodno i da se za njegovu zaštitu neće tražiti pomoć ni od koga, jer su vazduhoplovstvo i avijacija Vojske Srbije u stanju da ga sami čuvaju.

Vulin je na svečanosti povodom Dana roda avijacije na aerodromu "Batajnica" kazao da će biti nastavljena modernizacija, od nabavke novih Migova preko novih helikoptera, do poboljšavanja materijalnog položaja pripadnika avijacije.

"Mi nećemo kao neke druge zemlje iznajmljivati zaštitu svog neba, nećemo nikome plaćati da čuva naše nebo. Vojska Srbije, naše vazduhoplovstvo i avijacija su u stanju već sada da čuvaju naše nebo i da za to ne tražimo pomoć ni od koga", rekao je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

On je rekao da će modernizacija biti nastavljena, od nabavke novih Migova preko novih helikoptera, do poboljšavanja materijalnog položaja pripadnika avijacije.

 

Пратите нас на

Коментари27

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније