Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

10. 08. 2018. 21:13 >> 20:56
2

BRNABIĆ NAJAVILA

"U 2019. prva faza auto-puta od Niša do Drača"

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je danas u Prokuplju da će u 2019. godini krenuti prva faza izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština-Tirana-Drač.

"To je auto-put 'Mira' koji je od izuzetne važnosti za cijelu Toplicu i tu je tehnička dokumentacija pri kraju i pregovori sa Evropskom investicionom bankom. 2019. godine će se krenuti u prvu fazu izgradnje auto-puta u punom profilu, a to je faza Niš-Pločnik", kazala je Brnabićeva novinarima u Prokuplju.

Ona je dodala da su pored tog projekta, u ovom trenutku prioritetna još dva projekta za Prokuplje, a to je projekat Industrijska zona i izmještanje Opšte bolnice.

Prema njenim riječima, projekat industrijska zona podrazumijeva 16 hektara nove industrijske zone.

"Ministarstvo pravde je dalo svoje odobrenje da se to prebaci na grad Prokuplje koji je usvojio tu odluku i poslao Republičkoj direkciji za imovinu. Vlada sada čeka predlog zaključka da to zemljište prebaci na grad Prokuplje", kazala je Brnabićeva i dodala da očekuje da će se prebacivanje završiti uskoro.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније