Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 08. 2018. 14:24 >> 14:38

POLICIJA

Hrvatska: U šumi našli dvoje mrtvih migranata

U šumskom predjelu na području Drežnice u Hrvatskoj jutros je karlovačka policija zatekla grupu od 12 migranata, među kojima je i dvoje mrtvih, prenijeli su danas hrvatski mediji.

Policija je saopštila da je danas u 8.10 ujutro, nakon dojave građanina, u šumskom predelu na području Drežnice, zatekla grupu migranata, navodi agencija Hina.

"Prema prvim informacijama zatečeno je 12 osoba od kojih su dvije osobe pronađene mrtve", piše u saopštenju, bez navođenja detalja.

Još nijesu poznate okolnosti tih smrtnih slučajeva, a kako hrvatski portal Indeks (Index) nezvanično saznaje, za sada sve ukazuje na nesrećan slučaj.

Indeks navodi da da je lokacija na kojoj su pronađeni migranti na izuzetno nepristupačnom terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније