Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B.

15. 08. 2018. 08:52 >> 08:36
1

ŠEF MAKEDONSKE POLICIJE

Smijenjen zbog zloupotrebe službenog vozila

Vlada Makedonije razriješila je dužnosti direktora policije Lazara Velkovskog zbog zloupotrebe službenog vozila.

Ministri su prihvatili prijedlog za smjenu direktora Biroa za javnu bezbjednost, koju je zatražio ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, prenose agencije.

Spasovski je prošle sedmice rekao da će zahtijevati smjenu Velskovskog, nakon medijskih napisa da je službenim "rendž roverom", 2. avgusta, poslao kćerku na odmor u Grčku.

Premijer Makedonije Zoran Zaev je rekao da Velkovski, koji je član vladajućeg SDSM, napravio grešku i da mora da snosi ogovornost, ali i da će ostati da radi u Ministarstvu unutrašnjih poslova zbog stručnosti.

Vlada Makedonije je odlučila da do imenovanja novog direktora policije tu funciju obavlja Besim Deari, dosadašnji zamjenik Velkovskog.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније