Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 08. 2018. 14:31 >> 14:16
34

VUČIĆ PORUČIO

Srbija radi sve da pomogne Vidak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država Srbija čini sve što je u njenoj moći u slučaju pritvora državljanke Srbije Sare Vidak u Crnoj Gori.

On je, novinarima na aerodromu u Batajnici, rekao da je razgovarao i sa ministarkom pravde Nelom Kuburović.

"Ono što mi kao Srbija možemo da uradimo, činimo. Koliko možemo kao država mi činimo i to treba da znaju i njeni roditelji", saopštio je Vučić.

Vanraspravno vijeće Osnovnog suda u Kotoru odbilo je prigovor advokata, tako da Beograđanka Sara Vidak ostaje u pritvoru do 30 dana koji joj je odredio sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru.

Sudija Špiro Pavićević je pritvor odredio ranije po zahtjevu osnovnog državnog tužilaštva, koje Vidak (20) tereti da je počinila krivično djelo napad na službeno lice, odnosno sudiju Suda za prekršaje Jelenu Stanišić.

 

Пратите нас на

Коментари34

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније