Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net, objavila B.B. ]

30. 08. 2018. 09:55 >> 10:11

NESREĆA KOD SUBOTICE

U padu letjelice poginuo muškarac

U blizini aerodrom Bikovo kod Subotice jedna osoba poginula je jutros u padu letjelice "zmaj" na obližnju njivu.

Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, nesreća se dogodila oko 06.45 časova, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima.

Predsjednik aero-kluba Milan Radojčin potvrdio je za RTS da je kod sportskog aerodroma "Bikovo" pao motorni "zmaj", a pilot S.DŽ. (39) je poginuo.

"Blic" još piše da je S.Đ. bio učenik letjenja na motornom zmaju, a ovo mu je bio prvi samostalni let. Poginuo je samo tri minuta poslije poletanja.

"Vidjeli smo da je krenuo da kruži, umesto da ide na slijetanje. Najverovatnije nije do letjelice, već se nešto dogodilo - ispričali su za "Blic" očevici nesreće. 

Na mjestu nesreće biće obavljen uviđaj kako bi se utvrdio uzrok pada zmaja.

Istraga je u toku.

Aerodrom "Bikovo" nalazi se šest kilometara jugoistočno od Subotice. Aerodrom se koristi za sportsko-školsko i trenažno letjenje aviona i jedrilica, kao i skokove padobranaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније