Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

07. 09. 2018. 19:27 >> 19:14
3

POLICIJA KOSOVA

"Vučić ne može na Gazivode"

Kosovska policija je saopštila da će, u vezi sa planiranom posjetom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sjeveru Kosova, djelovati "u okviru plana vlade u Prištini", kao i da to isključuje obilazak Gazivoda.

Direktor kosovske policije Rašit Čaljaj je, u izjavi za portal Kallkso.com, rekao da će policija tokom ove posjete primjenjivati vladine naredbe.

Iako Vučić insistira na posjeti jezera Gazivode, kosovsko ministarstvo spoljnih poslova je odbilo zahtjev da posjeti ovo mjesto.

"Kosovska policija će biti tamo. Kosovska policija neće dozvoliti da se krši stav i plan Vlade", rekao je Čaljaj.

On je rekao da je plan policije napravljen u skladu sa vladinom agendom, "koja je odbacila samo jednu tačku od Vučićevog zahtjeva".

"To neće biti izazov za kosovsku policiju, jer je napravljen plan za posjetu Vučića na Kosovu", rekao je Čaljaj.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније