Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 09. 2018. 09:00 >> 08:48
10

VULIN OCIJENIO

Vučićeva posjeta Kosovu je diplomatska pobjeda Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocijenio je danas da je posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu "velika diplomatska pobjeda" Srbije.

Gostujući na Radio-televiziji Srbije (RTS), Vulin je ocijenio da je Vučićeva posjeta srpskim sredinama na Kosovu pokazatelj da je Srbija postala ravnopravan faktor u međunarodnim odnosima.

"Ta posjeta je međunarodna pobjeda Aleksandra Vučića, ona pokazuje da su se stvari u međunarodnoj zajednici promijenile za Srbiju zahvaljujući radu Aleksandra Vučića od 2012. godine", kazao je Vulin.

Upitan za bezbjednosne izazove posjete srpskog predsjednika Kosovu, Vulin je kazao da je situacija "veoma složena" ali da nadležne službe Srbije "budno" prate sva dešavanja na terenu kao i da će učiniti sve da ne dodje do bilo kakvog ugrožavanja Vučićeve bezbjednosti.

"Uvjek postoje ekstremisti kojima nije u interesu da se postigne kompromisno rješenje ali i u Prištini i u međunarodnoj zajednici moraju da shvate da je odnos prema bezbjednosti Aleksandra Vučića odnos prema Srbiji", rekao je Vulin.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније