Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 09. 2018. 11:24 >> 11:14
13

NIJE MOGAO DO SELA BANJE

Vučić položio vijenac na mjesto ubistva Ivanovića

Stotine Albanaca, među kojima i veterani OVK, blokirali su bagerima i balvanima put prema selu Banje. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo je, uprkos zabrani Prištine, ali je zaustavljen. Vučić je stigao u Kosovsku Mitrovicu, gdje je položio vijenac na mjestu ubistva lidera SDP Olivera Ivanovića.

Kolona sa predsjednikom Srbije je zaustavljena na putu ka selu Banje i on se uputio ka Kosovskoj Mitrovici.

Mještanima sela Banje obratio se telefonom.

"Žao mi je što nisam došao, nijesu htjele prištinške vlasti. Ne želim da ugrozim vas i vašu bezbjednost. Vaša država biće uz vas", poručio je Vučić mještanima.

Kako je ranije javio RTS, u selu Trnava su se čuli i rafali. Kako je naveo ministar odbrane Aleksandar Vulin, blokade prave naoružani veterani OVK i da za to odgovornost snosi Kadri Veselji.

Vučić je položio vijenac na mjestu gdje je ubijen lider SDP Oliver Ivanović, zajedno sa njegovom suprugom Milenom Ivanović.

Vučić je stigao u Kosovsku Mitrovicu pošto mu je prethodno policija zabranila da posjeti selo Banje.

Podsjetimo Vlada Kosova odlučila je da otkaže posjetu predsjednika Srbije selu Banje iz, kako su kazali, bezbjednosnih razloga.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније