Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1, Objavila: J.B.Č. ]

10. 09. 2018. 10:00 >> 09:50
10

POLICIJA KOSOVA

Gradonačelnik Niša kažnjen, nije pretučen

Policija Kosova je saopštila da je gradonačelnik Niša Darko Bulatović novčano kažnjen u subotu uveče zbog nepoštovanja pravila prolaska granice i naredbi policije, i da nije bio povrijeđen.

"Sinoć oko 1 sat poslije ponoći gradonačelnik Niša je na graničnom prelazu Merdare obišao kolonu vozila koja su čekala. Policajci koji su bili na dužnosti i uređivali saobraćaj na prelazu su ga zaustavili i on je odbio da se vrati nazad. Poslije ponovnog suprostavljanja da se vrati u kolonu policijski zvaničnici su intervenisali i stavili mu lisice ne znajući za njegov identitet“, kaže se u saopštenju policije.

Prema predviđenim procedurama o slučaju je informisan nadležni dežurni tužilac koji je naredio da se privede sudiji koji je po ubrzanoj proceduri izrekao kaznu od 150 eura. Poslije uplate kazne Bulatović je oslobođen.

“Nije bilo informacija da je on povrijeđen. Slučaj se odvijao u stanici Policije Kosova u Podujevu shodno zakonskim procedurama. Sve druge informacije su špekulacije i ne stoje“, kaže se u saopštenju kosovske policije.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније