Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

05. 08. 2013. 23:05   >>  23:05

TRGOVALI DROGOM

Tuzla: Za 15 dana 50 hapšenja

Još 25 osoba koje se sumnjiče da su počinili krivično djelo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga uhapšeno je u posljednjoj akciji službenika MUP-a TK. Uhapšen je i lider jedne od narko grupa Emir Kodžaga (42), zvani Kodžo, koji godinama slovi za jednog od "jačih" trgovaca drogom u Tuzlanskom kantonu.

Navodno su protiv Kodžage postojali brojni dokazi, ali on zbog veza s pojedinim čelnicima u policiji nije završio iza rešetaka. Sve do ponedjeljka ujutro, kada su ga u stanu u naselju Sjenjak probudili pripadnici MUP-a TK.

 

 

Kodžaga je u Tuzli godinama poznat kao "opasan momak", ali njegovo ime se posljednji put u javnosti pominje prije četiri godine, kada je pucano u Privilege klubu Hotela Tuzla prema stolu za kojim je sjedio. Tom prilikom je slučajni posjetilac kluba ranjen u nogu.

Pored Kodžage uhapšen je i Mirza Subašić, koji se povezivao s terorističkim grupama, potom Vehid Fejzić, koji je robijao zbog pokušaja ubistva, Adem Sirovina, Samir Našić, Admir Čeliković, Ahmet Bajramović, Adrijan Krilić, Edis Hasić, te Osman Vantić, koji se svojevremeno sumnjičio za pokušaj ubistva i saradnju sa Mersedom Hadžićem zvanim Mirso Švicarac.

Prije 15 dana uhapšen je Senad Habibović i njegovih 11 saradnika, a prije sedam dana Jasmin Čeliković i njegovoh 12 saradnika. U posljednjih 15 dana službenici MUP-a TK i SIPA-e su na području TK uhapsili ukupno 50 osoba koje se dovode u vezu s narko grupama, a počinili su različita krivična djela od neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, zloupotrebe položaja i ovlasti pa do nezakonitog posredovanja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније