Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila: B.B [ Tanjug ]

14. 09. 2018. 20:31   >>  20:18

RAMA O GRANICAMA

Kosovu prilika kakvu neće imati za 30 godina

Albanski premijer Edi Rama izjavio je povodom ideje o korekciji granica, da kosovske vlasti moraju da održe odgovarajuće strateške razgovore, zato što se takva prilika možda neće ponoviti narednih 30 godina.

On je naglasio da je on "posljednji koji bi to trebalo da komentariše".

"Na kosovskim vlastima je da rade na platformi za dijalog. Ja sam posljednji koji to komentariše, zato što na Kosovu već traje debata o jednoj ideji, a ne platformi", rekao je Rama na albanskoj TV "Top čenel".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније