Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B. [ Beta ]

15. 09. 2018. 15:05 >> 14:48
2

VUČIĆ PORUČIO

Nema sporazuma bez sveobuhvatnog paketa

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sporazum Beograda i Prištine nije moguć bez sveobuhvatnog paketa.

"Nisam optimista po pitanju sporazuma. Ako mislite da je sporazum moguć bez sveobuhvatnog paketa, bez dodatne ekonomske pomoći Srbiji, dramatično bržeg rasta u svakom pogledu u Srbiji i sveobuhvatnog paketa, koji bi se ticao naše budućnosti, pa ne pada mi na pamet da vam to kažem", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je dodao da misli da je Srbija dobro postavila svoju platformu.

"Prije svega je važan interes našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Da li je to realno, ne bih rekao, da li je realno bez sveobuhvatnog paketa, nemoguće je, jer Srbija to neće", rekao je Vučić.

Prije nekoliko dana u intervjuu agenciji Rojters Vučić je rekao da je za sporazum neophodno da Srbija dobije jasne garancije za ulazak u Evropsku uniju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније