Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 08. 2013. 20:31 >> 20:34

MOGU I STRANCI

Dačić: Novi ministri za desetak dana

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u utorak da će za desetak dana biti poznata imena novih ministara, kao i da nema namjeru da podnese ostavku na mjesto ministra unutrašnjih poslova.

 

 

Dačić je televiziji B92 rekao da nema ništa protiv toga da najveća stranka u vladajućoj koaliciji, Srpska napredna stranka, preuzme resore finansija i privrede.

"Ne moram da budem uopšte ni premijer ni ministar unutrašnjih poslova, ali dok to jesam treba da imamo korektan odnos", rekao je Dačić upitan o izjavi potpredsjednice SNS Zorane Mihajlović da jedan čovjek ne može danas biti uspješan ako obavlja više funkcija u Vladi Srbije i da je od Dačića očekivala iskren izvještaj o radu.

Upitan o eventualnim stranim kadrovima u vladi, Dačić je rekao da se tome ne protivi, ali je dodao da je prethodno potrebno vidjeti kakav će biti koncept vlade i da li će ti ljudi moći da donesu rezultate.

"Nijesam protiv dolaska stranaca ako to ima pozitivnog efekta na našu vladu i zemlju", rekao je Dačić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније