Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

26. 09. 2018. 08:07 >> 07:48
11

DODIK PORUČIO

Da se sami dogovorimo o funkcionalnoj BiH

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da svi u BiH moraju da se odreknu usluga stranaca koji su zemlju doveli u poziciju da ne može da ide dalje.

"Moram da poručim svima u BiH da se okanu stranaca i da pokušamo napraviti naš dogovor o mogućoj BiH, o onoj koja bi mogla da funkcioniše, a ne ona koja bi bila vježbalište za razne međunarodne mešetare, od Pedija Ešdauna, Volfganga Petriča i mnogih danas znanih i neznanih", rekao je Dodik novinarima u Srebrenici, prenosi RTRS. 

On je istakao da se stranci, otkako su došli na ove prostore, miješaju u sve. 

"Oni ne prestaju da se miješaju, oni su sve i zamiješali, tako da naprosto ne znate kako da to tretirate, osim kao subverzivnu djelatnost za naš mir i stabilnost", rekao je Dodik. 

On je naveo da je sada došlo vrijeme da se javno govori o toj umiješanosti. 

"Hoću da potvrdim da i imam saznanja o tome šta stranci rade ovdje. Oni unose direktno novac medijima i mi znamo kome ga daju. I da ne bude da ja izmišljam, i ljudi iz SDS-a pričaju da su dobili novac od određenih ambasada za izbornu kampanju, pa su se neki čak i nama žalili da nijesu dobili sve što im je obećano", rekao je Dodik. 

On je istakao da takva vrsta miješanja apsolutno ne dolazi u obzir. 

"Mi ćemo napasti svaku vrstu miješanja, mi hoćemo ovdje slobodu, ovo je prostor koji pripada ljudima koji žive ovdje - i Bošnjacima i Hrvatima i Srbima. Mi hoćemo slobodu i oni koji hoće da nam je uzmu nijesu nam prijatelji", rekao je Dodik. 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније