Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 08. 2013. 11:33 >> 11:33

DS NI DESET ODSTO

SNS podržava više od polovine građana

Srpska napredna stranka trenutno ima podršku više od polovine građana Srbije, povjerenje socijalistima u blagom porastu, DS-u povjerenje opada i podržava ga manje od 10 odsto građana.

Kako prenose beogradski mediji, najnovije istraživanje javnog mnenja koje je rađeno nakon smjene ministara u procesu rekonstrukcije vlade pokazuje da je rejting SNS-a Aleksandra Vučića porastao za oko pet procenata u odnosu na prethodni period, pa sada iznosi više od 50 odsto.

Socijalistička partija Srbije (SPS) trenutno uživa podršku 15 odsto građana, što je oko procenat više nego ranije.

Kako se navodi, pad podrške bilježi DS, koju podržava manje od deset odsto građana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније