Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Blic/Tanjug ]

09. 10. 2018. 15:39 >> 15:25

ALBANIJA

Izmještaju kazina i kladionice van stambenih područja

Vlada Albanije izmjestiće do kraja godine sva kazina i kladionice izvan stambenih područja kako bi sprečila povećanja njihovog broja, naročito u Tirani.

Albanski premijer Edi Rama danas je izjavio da će do 31. decembra sva kazina i kladionice morati da budu zatvoreni i premješteni na obode grada, prenosi AP.

Rama je, navodi se, upozorio one medije, koji ne budu prestali da nezakonito reklamiraju kockarske ustanove, da će biti "silom zatvoreni". Rama je kazao da su, uprkos tome što se broj kazina smanjio na 20 sa 40, koliko ih je bilo 2013, vladini prihodi od poreza na kockanje povećani na 54 miliona dolara, sa 37 miliona dolara koliko su iznosili prije pet godina.

Kako navodi američka agencija, ulice gradova u Albaniji koja je jedna od najsiromašnijih država Evrope, pune su kladionica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније