Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

09. 10. 2018. 19:23 >> 19:02

UHVAĆENI NA GRANICI

Migranti sakriveni u cijevima htjeli u Hrvatsku

Uprava carina je saopštila da su službenici danas na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom u tovaru kamiona zatekli trojicu migranata koji su pokušali da pređu granicu sakriveni u limene cijevi.

Prekršaj je otkriven u kamionu skopskih registarskih tablica koji je prevozio rolne plastificiranog lima velike debljine, kada su na snimku skenera uočene konture ljudskih nogu.

Carinici su nakon toga uočili presječenu, pa nanovo zalijepljenu sajlu, što je za njih bio znak da je neko pokušavao da uđe u tovarni prostor.

Uprava carina je ocijenila da su trojica mladića iz Pakistana iskoristili karakteristike tovara, kamuflirali se i pokušali da se domognu neke od zemalja EU.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније