Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.LJ. ]

21. 10. 2018. 18:31 >> 18:10
25

VUČIĆEV ODGOVOR

Imao bih šta da pitam Amfilohija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Kraljevu da je "bolje da ćuti" na kritiku koju mu je uputio mitropolit crnogorski Amfilohije zbog pominjanja mogućeg rješenja kosovskog problema, poručivši da će se boriti za interese Srba i za Kosovo i Metohiju.

 

Amfilohije je izjavio da razgraničenje Srba i Albanaca kao rješenje kosovskog problema "nema veze sa pameću, sa razumom", prenio je portal KoSSev.

Novinarima koji su ga danas upitali o tome, Vučić je rekao: "Ja nemam ništa protiv, uvijek je lako kritikovati. Ako mislite da ću uvredama da odgovaram na uvrede - neću. Moje je da se borim za fabrike, ljude i njihovu budućnost".

Vučić je kazao da "ne želi da ulazi u sferu sveštenika i crkvenih lica" i to "ne zato što ne bih imao šta da pitam oko otcepljenja Crne Gore ili podrške onima u čije vreme je Kosovo i Metohija steklo nezavisnost. Ali bolje je da ćutim. Polako, borićemo se za interes našeg naroda, i za Kosovo i Metohiju".

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније