Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Agencije, objavila B.B. ]

26. 10. 2018. 12:58   >>  12:44

OBRAČUN SA KRIMINALCIMA

Sarajevo: Preminuo i drugi policajac

Dva sarajevska policajca su poginula, nakon što su se rano jutros u naselju Alipašina Polja, sukobili sa kriminalcima, za kojima je potraga još u toku.

Kako piše Dnevni avaz, život je izgubio iskusni policajac Adis Šehović, dok je u glavu bio ranjen Davor Vujnović koji je nakon operacije bio nekoliko sati u komi. Kako su javili sarajevski mediji oko 13. sati i Vujnović je preminuo. 

Sukob se desio u sarajevskom naselju Alipašino Polje, C faza, nasuprot trgovinskom centru "Bingo", a kako obavještavaju sarajevski mediji, policijska patrola je u redovnoj kontroli naišla na automafijaše, koji su pokušali da ukradu auto, a koji su onda zapucali iz kalašnjikova na njih. Pritom su ubili jednog policajca, a drugog ranili.

Na mjestu događaja nalazi se više desetina policajaca. Područje je u blokadi, a za počiniocima koji su pobjegli "Range Roverom" i "Golfom 5" se traga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније